پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران
ثبت نام کنیدپردیس بین المللی ارس
در پاسخ به درخواست تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی چه در داخل و چه در خارج از کشور و همچنین متقاضیان غیر ایرانی، در تابستان 1389 پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران (UTAIC) تاسیس شد. این پردیس در منطقه آزاد صنعتی و تجارتی ارس در شهر جلفا در کنار رودخانه زیبای ارس نزدیک مرزهای جمهوری ارمنستان و نخجوان قرار دارد. بهره مندی از تجربیات گسترده، اساتید واجد شرایط و برنامه های نهادینه شده دانشگاه تهران، UTAIC را به مکانی شایسته برای تحصیل دانشجویان تبدیل کرده است.
هدف پردیس ارس مشارکت در تحصیل دانشجویان، ارتقای روش های پژوهش علمی، و توسعه ی فناورهای پیشرفته است.

پژوهشکده سامانه های هوشمند کاربردی
پژوهشکده سامانه های هوشمند کاربردی (IAIS) در سال 1387 در دانشگاه تهران به منظور حل مشکلات اقتصادی با بهره گیری از دانش فناوری اطلاعات (IT) تاسیس شد. به منظور تحقق چشم انداز ارتباط بین صنعت و دانشگاه، سعی این پژوهشکده آن است که در ترویج ابتکارات در سه زمینه اصلی – توسعه دانشگاهی، تحقیقات استراتژیک و توسعه سازمانی پیش قدم باشد.
در بعد علمی و عملی، هدف این موسسه توسعه سیستم های سازمانی هوشمند در زمینه های هوش مصنوعی، کلان-داده، یادگیری ماشین، هوش مصنوعی،علم داده و اینترنت اشیا (IoT) و غیره است. ترکیبی از تئوری، نرم افزار، ریاضیات، محاسبات و تخصص سخت افزار در این پژوهشکده به منظور تحقیقات در زمینه سامانه های هوشمند گرد هم آمده اند.
با همکاری این پژوهشکده با پردیس بین المللی ارس امکان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات در مهندسی نرم افزار، هوش مصنوعی، شبکه های اجتماعی و کامپیوتری و اینترنت اشیاء فراهم شده است.
بورسیه تحصیلی
پژوهشکده سامانه های هوشمند کاربردی – دانشگاه تهران (IAIS) به طور سالانه به محققین جوانی که موضوع تحقیقاتی آنها در راستای پژوهش های در حال اجرا در پژوهشکده باشد، بورسیه تحصیلی اعطا می کند. پروژه های تحقیقاتی که موضوع آنها بر حل مشکلات اقتصادی جامعه با استفاده از IT متمرکز باشند، می توانند به طور کامل تحت حمایت پژوهشکده به فعالیت خود ادامه دهند.
چند نمونه از موضوعات مورد توجه پژوهشکده شامل گمرک الکترونیکی، زنجیره تامین الکترونیک، شبکه های اجتماعی تجاری، بلاک چین در زنجیره تامین، پردازش تصویر، نرم افزار مالی سازمانی، رباتیک جمعی، اینترنت اشیا، شبکه حسگر بی سیم و غیره است.
کارشناسی ارشد IT
این دوره آموزشی هم برای متخصصین حوزه فناوری اطلاعات و هم برای متخصصین سایر رشته ها طراحی شده است. بهره مندی از روش های یادگیری ابداعی در قالب پروژه های صنعت-محور در آزمایشگاه دیجیتال دانشگاه که مسائل مهم حوزه آی تی مانند گمرک الکترونیک، بارزکانی الکترونیکی، امنیت سایبری، بلاک چین در زنجیره تامین، یادگیری عمیق و شهرهای هوشمند را در بر دارد، از ویژگی های بارز این دوره است.
در پایان این دوره شما به عنوان یک مهندس فناوری اطلاعات که دانش به روزی در تمامی تکنولوژی های برتر دنیا دارد، فارغ التحصیل خواهید شد. حوزه هایی مانند شبکه هوش مصنوعی، امنیت سایبری و مدیریت سیستم ها، توسعه برنامه های کاربردی، اینترنت اشیاء و هنر چند رسانه ای از طریق دروس و دوره های پیشرفته در طول این دوره به شما ارائه می شود